Overslaan naar content

Reachtruckchauffeur

 • Epe, Gelderland

Wat ga je doen?

Iedereen kent Wibra wel. Voornamelijk van onze winkels in Nederland en België. Wibra ontwikkelt zich momenteel heel snel en daar kun jij onderdeel van uitmaken. Door deze ontwikkeling gaan er namelijk meer goederen naar de winkels en hier kom jij om de hoek! Wij zijn op zoek naar meerdere enthousiaste ervaren Reachtruckchauffeurs voor ons Centraal Magazijn in Epe. Heb je nog geen ervaring en zou je graag je certificaat willen behalen, dan ben je ook van harte welkom bij ons!


Een dag aan het werk als Reachtruckchauffeur
Er komen geregeld vrachtwagens en containers aan die gelost moeten worden. Je controleert en verwerkt alle binnenkomende goederen en zorgt ervoor dat deze op de juiste plek in het magazijn komen te staan. Er moeten veel nieuwe bestellingen klaargemaakt worden door de orderpickers die niet mis willen grijpen op de pickplaats. Jij bent degene die zich bezig houdt met replenishment ofwel het aanvullen van de lege schappen. Dit zodat de grijpvoorraad gevuld is en orders compleet verstuurd kunnen worden naar de winkels.


Het aanvullen van de grijpvoorraad gebeurt door middel van een hef -of reachtruck die jij moeiteloos weet te manoeuvreren in het drukke magazijn. Jij rijdt kris kros door de hal met een kritische blik en nauwkeurig veilig werkgedrag. Overzicht bewaren is voor jou geen probleem. Alle schappen weer aangevuld? Nieuwe goederen op de juiste plaats gezet? Er is hulp nodig bij het wegrijden van de klaargemaakte bestellingen in de andere hal, jij bent flexibel inzetbaar en helpt collega's waar nodig. Je weet nooit precies wat de dag gaat brengen maar wat je wél weet is dat je altijd een mooie bijdrage levert aan het bevoorraden van de Wibra winkels. Mooie bonus aan deze baan, je hoeft nooit om werk verlegen te zitten.

Wat neem je hiervoor mee?

Je hebt er oprecht plezier in om met zorg onze producten op de juiste plaats in ons magazijn te zetten. Het is erg belangrijk dat de juiste producten op de juiste (pick)plek komen te staan. Dit klinkt gemakkelijker dan het in de praktijk vaak is. Soms vallen de verschillende leveringen en verzendingen samen waardoor het hectisch kan zijn. Door jouw overzicht en mentaliteit is dat voor jou geen probleem. Verder herken jij je in onderstaande kenmerken:

 • Een aanpakker;
 • Een kritische blik;
 • Zeer nauwkeurig kunnen werken;
 • Kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • In het bezit van reach/heftruck rijbewijs of de wil om deze intern te behalen;
 • Aantal jaar werkervaring in een logistieke omgeving, bij voorkeur in een vergelijkbare functie.

Dit bieden wij jou

Wibra biedt een dynamische werkomgeving waarin je jezelf verder kan ontwikkelen. Indien jij jouw kwaliteiten laat zien, uitspreekt en je de ambitie hebt, is het mogelijk om binnen de organisatie door te groeien. Wibra is van oorsprong een familiebedrijf. We werken vanuit familiewaarden en betrokkenheid vinden we van groot belang. Door te groeien, plezier te hebben in ons werk en vertrouwen te hebben in elkaar, werken we samen in een uitdagende en prettige omgeving. We werken met een verschoven dienstregeling wat inhoud dat je om de week werkzaam bent van 06:00 uur tot 14:30 uur of van 14:30 uur tot 23:00 uur.


Uiteraard ontvang je salaris dat past bij jouw kennis, opleiding en ervaring. Daarnaast bieden wij nog andere arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Fulltime dienstverband; ploegendienst van 06:00 uur tot 14:30 uur of van 14:30 uur tot 23:00 uur.
 • Salarisrange tussen 2.700,- en 3.000,- euro bruto per maand, inclusief toeslagen ploegendienst
 • Standaard 20% personeelskorting;
 • Interne opleiding tot Reachtruckchauffeur;
 • Reiskostenvergoeding, 24 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering;
 • Samenwerken met een leuk team binnen een grote retailketen met winkels in Nederland en België.

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct, we kijken uit naar je reactie en verwelkomen jou graag als nieuwe collega bij Wibra.


Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure

 • Epe, Gelderland

of