Overslaan naar content

Ontmoet onze collega's

Melody - Filiaalmanager

Wat heeft je geinspireerd om bij Wibra te gaan werken? Bij Wibra heb je verschillende mogelijkheden, ik ben via temper binnengekomen, toen ik aan het werk was, zag ik al snel dat Wibra een hele leuke organisatie is. Ik wilde graag bij Wibra blijven en dat kon, ik werd meteen aangenomen. Wat vind je het leukste aan je werk? Als de klanten tevreden zijn, daar word ik blij van. Klanten helpen, bijvoorbeeld adviseren bij de kleding, spullen apart leggen. We doen er met ons team alles aan om de klant blij te maken, dan is onze dag ook geslaagd! Welke kansen voor groei en ontwikkeling zijn er voor jou bij Wibra? Er zijn veel kansen om je te ontwikkelen bij Wibra. Ik ben een jaar gelden gestart als verkoopmedewerker, ik zat meteen goed op mijn plek. Ik ben altijd heel enthousiast en ik leerde snel. Na een half jaar werd ik Filiaalmanager, het is heel snel gegaan, ik ben mega blij met deze stap! Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega's die overwegen om bij Wibra te komen werken? Doen! Het verdient goed, je hebt hele leuke collega’s en je kan jezelf ontwikkelen bij Wibra. Ik heb nog geen dag spijt!

Nikki - Inkoop Assistent

Hoe zou je de bedrijfscultuur omschrijven? Als een nuchter en gezellig bedrijf om voor te mogen werken. De lijntjes zijn kort, je collega's zijn gemakkelijk te vinden en iedereen is heel benaderbaar. Ongeacht in welke functie iemand zit, je bent direct welkom. Welke dingen zijn vanzelfsprekend voor jou bij Wibra? Bij Wibra wordt er rekening gehouden met de mensen en ieders persoonlijke kwaliteiten. Je krijgt nieuwe uitdagingen en verantwoordelijkheden passend bij je eigen kunnen. Wat vind je het leukste aan je werk? Het inkoopproces gaat continue door dus zit je geen moment stil. Voor iedere gelegenheid of trend kunnen we leuke producten inkopen, daar kan ik mijn creativiteit goed in kwijt. Gaandeweg krijg ik steeds meer affiniteit met diverse producten. Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega's de overwegen om bij Wibra te komen werken? Hou je van gezelligheid en hard werken? Dan zit je bij ons op de juiste plek. Geen dat is hetzelfde, je bent van harte welkom!

Steven - Transportleider

Wat houd jou inmiddels 19 jaar bij Wibra? Ik heb een uitdagende baan, heb het enorm naar mijn zin en bijkomend voordeel is dat ik in de buurt woon. Wibra is een leuk bedrijf met een familiegevoel. Ik ben onderaan begonnen met containers lossen. Daarna heb ik in het magazijn gewerkt, ben ik chauffeur geweest en nu verantwoordelijk voor de gehele planning. Wibra biedt echt kansen! Waar zorg jij voor in jouw functie als Transportleider? Wij zorgen dat alle filialen bevoorraad worden, emballage weer terugkomt. Alles wat het pand uit gaat naar een filiaal, dat organiseren wij. Alle karton en plastic direct mee terug gaat en weer wordt afgevoerd. We verzorgen het wagenparkbeheer, de vrachtwagens zijn in eigen beheer, onderhoud, vernieuwing, alles wordt geregeld. Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega's die overwegen om bij Wibra te komen werken? Ik zou iedereen aanraden om bij Wibra te komen werken omdat het een leuke sfeer is en er zijn veel doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambities. Ik hoop je binnenkort hier te zien!

Ramon - Hulpkracht

Hoe zou je de bedrijfscultuur omschrijven? Goede sfeer, gezellig, er wordt positief naar je gekeken, kritiek is altijd opbouwend, dat is prettig. Het is hard werken en er is altijd tijd voor een grapje. Wat vind je het leukste aan je werk? De klanten! Praatje maken met de klanten, mensen herkennen je, krijg leuke feedback over de klantvriendelijkheid. Klanten zijn blij als je zelf ook blij bent en inspeelt op de verschillende type mensen, ik maak het contact vaak luchtig door grapjes te maken, dan heb ik het helemaal naar mijn zin. Welke kansen voor groei en ontwikkeling zijn er voor jou bij Wibra? Ik word nu opgeleid als 3e man, dat is best heel snel gegaan, ik werk nu een half jaar bij Wibra, als je je zelf bewijst dan kan je je echt ontwikkelen binnen Wibra! Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega's die overwegen om bij Wibra te komen werken? Solliciteer! Als je houd van een gezellige werkplek, van hard werken en van waardering, dan is dit de baan voor jou!

Karin - Grafisch Vormgever

Wat heeft je geïnspireerd om voor Wibra te gaan werken? Superleuke winkel! Ik was altijd al heel enthousiast over de Wibra. Ik koop graag cadeautjes, knutselspullen en kinderkleding: Eigenlijk van alles! Ik loop vaak even binnen en vind altijd wel leuke items voor een mooi prijsje. Ik ben viavia terecht gekomen bij Wibra en ben heel blij dat ik zo snel werd aangenomen. Hoe zou je de bedrijfscultuur omschrijven? Het is een fijne omgeving om te werken. De mensen en de sfeer binnen de organisatie zijn heel prettig. De lijnen zijn kort: je kan snel schakelen en resultaat boeken. Mijn start voelde dan ook als een warm welkom. Wat vind je het leukste aan je werk? Het leukste aan mijn werk vind ik de creativiteit. Ik heb veel eigen inbreng op het gebied van grafisch vormgeving en fotografie. Hier word ik helemaal blij van. Mijn werk is heel veelzijdig, geen dag is hetzelfde.

Tom - Chauffeur

Hoe zou je de bedrijfscultuur omschrijven? Goede sfeer, onderling hebben we goed contact. De sfeer is 'ons kent ons' . We zijn met een kleine club chauffeurs, dat maakt het contact onderling ook makkelijk. Wat vind je het leukste aan je werk? De vrijheid! Op de weg zijn, rijden, dat is wat ik het mooiste vindt, ik werk sind 2014 bij Wibra en heb het nog enorm naar mijn zin. Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega's die overwegen om bij Wibra te komen werken? Solliciteer! Je krijgt een leuke job, een stuk vrijheid, de lijntjes met de collega's zijn kort en de werktijden als chauffeur zijn overwegend overdag.

Lize - Financieel Medewerker

Op welke manier zie je teamwork terug in jouw werk? Heel veel, heel vaak. Wij hebben elkaar echt nodig, ieder heeft zijn/haar expertise en we maken gebruik van elkaars eigenschappen, we combineren onze sterktes om als team tot het beste resultaat te komen. Wat vind je het leukste aan je werk? De balans in balans houden. De uitdaging om de financiële administratie netjes en correct te managen. Inzichten creëren om te kunnen vernieuwen, daar is ruimte voor en dat wordt ook enorm gewaardeerd. Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega's die overwegen om bij Wibra te komen werken? Uitdagend! Mensen zijn laagdrempelig, menselijk, je wordt geaccepteerd voor wie je bent, jouw specifieke eigenschappen mag je inzetten om gezamenlijk te werken aan het doel; Wibra verder te laten groeien.

Amela - Senior Buyer

Wat maakt jouw werk sprankelend en uitdagend? Mijn werk sprankelt door de dynamiek van constante verandering in de markt en de uitdagingen om innovatieve oplossingen te vinden. Het creëert een opwindende omgeving waar ik kan groeien en bijdragen aan succes. Vooral als je ziet dat de producten een goede doorverkoop hebben en dus heel goed aansluit bij de klant, dat geeft een enorme kick. Welke dingen zijn vanzelfsprekend voor jou als medewerker bij Wibra? Elkaar motiveren en inspireren, je kennis en ervaring delen met je collega’s. Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega's die overwegen om bij ons Wibra te komen werken? Wibra is veel meer dan een ‘gewoon’ bedrijf, het is een bedrijf waar veel potentie in zit om zich verder te ontwikkelen en te groeien. Je kan hier onderdeel van zijn en je eigen stempel zetten. De inkoop is een jonge dynamische club mensen, nieuwe collega’s worden warm onthaald. We werken met een buddy systeem, zodat je je snel thuis voelt en weet hoe de organisatie werkt en wat er van jou verwacht wordt.

Wendelin - Assistent Filiaalmanager

Wat heeft je geinspireerd om bij Wibra te gaan werken? Op Instagram zag ik de advertentie dat Wibra collega’s zocht en toen ging het heel snel, ik ging op gesprek en werd meteen aangenomen. Het leek me leuk om met mensen te werken en in een gezellige winkel lekker actief bezig zijn. Wat zijn jouw werkzaamheden als Assistent Filiaalmanager? Ondersteunen van de Filiaalmanager; klanten helpen, collega’s aansturen, vracht controleren, winkel inrichten, het overzicht houden, verhelpen van problemen, het voortouw nemen. Eigenlijk heb ik een soort voorbeeldfunctie, we werken gewoon als team samen, zijn allemaal gelijk, maar als Assistent zet ik net iets meer de lijntjes uit. Welke kansen voor groei en ontwikkeling zijn er voor jou bij Wibra? Ik ben gestart als verkoopmedewerker en binnen zeer korte tijd ben ik al doorgegroeid naar Assistent Manager, zo snel kan het gaan bij Wibra. Ik ben superblij met de kans die ik hier krijg, ik ga er helemaal voor! Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega's die overwegen om bij Wibra te komen werken? Je moet zeker solliciteren! Ik ben net gestart en zit heel goed op m’n plek bij Wibra, nu jij nog!

Gerwin - Reachtruckchauffeur

Hoe zou je de bedrijfscultuur hier omschrijven? Wibra is echt een familiebedrijf, heel gemoedelijk. Wibra doet het goed op de markt en groeit, daarmee verandert ook het werken bij ons. We zijn veel drukker in het distributiecentrum, dat is heel leuk en uitdagend. We werken met een diverse groep mensen samen. De sfeer is goed, het is altijd geven en nemen, er wordt rekening gehouden met de mensen, dat is goed. Wat vind je het leukste aan je werk? Het leukste is dat je binnen de taken je eigen draai er aan kan geven. Het systeem geeft de volgorde van het werk aan. Er ontstaat een teamgevoel als we samen met de collega’s de werkzaamheden afkrijgen. Waar zotg jij voor als Reachtruckchauffeur? Als Reachtruckhauffeur zorg ik ervoor dat de inkomende goederen tijdig op bulk of op de pick locaties in het magazijn liggen. Zodat de collega’s van orderpicken op tijd hun goederen kunnen verwerken. Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega's die overwegen om bij Wibra te komen werken? Het is een leuke baan, we werken met goed materieel, toch moet je het fysieke werk niet onderschatten. We werken met een leuke club mensen in een prettige werksfeer. We zien je graag bij Wibra!

Tom - E-commerce Specialist

Hoe zou je de bedrijfscultuur omschrijven? Het is eigenlijk een grote vriendengroep, we werken op verschillende afdelingen maar dat voelt minder op afstand, iedereen helpt elkaar en staat voor elkaar klaar, een hele open en fijne cultuur. Dat is wat ik het belangrijkste vindt, fijne collega’s, een goede sfeer, dat maakt wel je werk. Op welke manier is werken bij Wibra meer dan werken alleen? Ik kan een hele mooie bijdrage leveren aan de online groei van Wibra, er zijn zoveel zaken die ik op kan pakken, er liggen zoveel kansen, ik krijg echt de ruimte om verbeteringen door te voeren. Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega's die overwegen om bij ons bedrijf te komen werken? Je moet het doen! Het is een hele leuke organisatie, er hangt een goede sfeer, dat maakt mijn werk heel leuk, ik ga met veel plezier iedere dag aan het werk!

Jolanda - Financieel Medewerker

Wat bind jou al geruime tijd bij Wibra? Verandering van werkzaamheden, nieuwe uitdagingen en projecten, mogelijkheden omdat de organisatie groeit en steeds breder wordt, de uitdagingen worden steeds interessanter. Het lijkt nog helemaal niet zo’n lange periode. Hoe zou je de bedrijfscultuur omschrijven? Open, direct, korte lijnen, niet alleen gericht op cijfers maar ook op mensen. De manier waarop er onderling contact is. Er wordt gekeken naar ieders kwaliteiten. Tussen de afdelingen werken we steeds meer samen dat is een hele positieve ontwikkeling. Wat zijn jouw alledaagse werkzaamheden? Zorgen dat alle bank- en kassa- en logistieke gegevens binnenkomen in ons financiële pakket en juist verwerkt worden en dat de betalingen de deur uit gaan. Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega's die overwegen om bij Wibra te komen werken? Het is een mooi bedrijf, die vooruit wil en gericht is op de toekomst. Je hebt de kans om mee te denken hoe we vooruit kunnen als organisatie.

R'kia - Magazijnmedewerker

Hoe zou je bedrijfscultuur omschrijven? Het is heel fijn werken bij Wibra. Iedereen wordt geaccepteerd zoals die is. Iedereen is anders, bij Wibra kan je jezelf zijn. Wat vind je het leukste aan je werk? Dat ik zelf mijn werk kan doen, ik heb leuke collega’s, het geeft mij voldoening om mijn bijdrage te leveren. Ik wil graag mijn best doen, dat vind ik leuk. Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega's die overwegen om bij Wibra te komen werken? Doen! Je kan groeien, jezelf ontwikkelen, je bent weer een ervaring rijker, het is een leuke sfeer en het voelt goed om hier te werken.

Debbie - Assistent Filiaalmanager

Wat houd jou al 14 jaar bij Wibra? Het werk, afwisselend werk, geen dag is hetzelfde, ik heb veel contact met mensen, we hebben een vaste klanten kring. Ik ga ook vaak naar andere filialen toe, zo leer ik veel nieuwe dingen en leer ik ook veel collega’s kennen. De sfeer is zo goed, het voelt voor mij niet als werk. Wat vind je het leukste aan je werk? De vrachten en de nieuwe spullen, het laatste jaar krijgen we zoveel leuke dingen binnen, het is gewoon een feestje om het uit te pakken en de schappen in te richten. Ik help ook graag andere winkels bij het inrichten van de schappen bij verbouwingen of bij openingen van nieuwe winkels. Wat maakt jouw werk sprankelend en uitdagend? De veranderingen bij Wibra, het wordt steeds nieuwer, we zien steeds meer verschillende type klanten, van jong tot oud, ook hippe mensen die komen winkelen omdat we zo’n leuk assortiment hebben. We zijn veel te zien op social media, onze producten zijn verrassend. Wibra groeit en we doen het heel goed met elkaar, dat maakt het allemaal zo leuk! Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega's die overwegen om bij Wibra te komen werken? Werken bij Wibra voelt niet als werk omdat het gewoon zo leuk is!

Leonie - Corporate Recruiter

Wat heeft je geïnspireerd om voor Wibra te gaan werken? Het is een mooi bedrijf met korte lijnen, het bedrijf is groeiende dat biedt kansen, er kan nog veel gebouwd worden. Op recruitment gebied zijn er nog veel leuke dingen te doen, kandidaten boeien en binden en oog hebben voor onze eigen collega’s. Wat vind je het leukste aan je werk? Contact met de verschillende afdelingen, als Recruiter ben je een centraal punt in de organisatie. Ervoor zorgdragen dat iedere kandidaat een prettige beleving heeft tijdens het contact met Wibra, kandidaten willen snel reactie krijgen en gehoord worden. Dat maakt de gesprekken leuk, kandidaten zitten in dan een positieve flow. Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega's die overwegen om bij Wibra te komen werken? Doen! Wibra is een mooi bedrijf wat groeit en bloeit. Veel mensen moeten Wibra nog beter leren kennen om in te zien dat het een mooi bedrijf is waar veel mogelijkheden en kansen liggen. Wibra groeit, groei jij met ons mee?

Kristel - Medewerker Marketing

Hoe zou je de bedrijfscultuur hier omschrijven? Wibra is open en gezellig. Ik voel me erg thuis op mijn werk! Er heerst een informele sfeer en er is weinig hiërarchie binnen de organisatie. Ik werk samen met fijne collega’s en we zorgen voor elkaar. Wat vind je het leukste aan je werk? Mijn werk is erg gevarieerd, geen dag is hetzelfde. De ene dag help ik bij een fotoshoot, terwijl ik op andere dagen onze digitale folder online zet of besprekingen bijwoon over nieuwe acties. Op welke manier zie je teamwork terug in jouw werk? Iedereen werkt mee aan het maken van een digitale folder. We bepalen samen hoe de folder er uit komt te zien. De één werkt het plan voor de fotografie uit, de ander maakt foto’s. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen deel, maar we doen het uiteindelijk samen! Wat zou je willen zeggen tegen potentiële toekomstige collega's die overwegen om bij Wibra te komen werken? Doen! Welkom! Gezellig dat je bij Wibra komt werken en ik hoop dat je het net zo leuk gaat krijgen als ik dat heb. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!