Overslaan naar content

Junior Regiomanager Den Haag

  • Zuid holland, Zuid-Holland

Wat ga je doen?

Wibra groeit, groei jij met ons mee? Bij Wibra zoeken we voor de regio’s Amersfoort en Den Haag gedreven managers om onze winkels te managen. In deze rol heb je de kans om impact te hebben op de prestaties van meerdere winkels binnen jouw regio. Je bent verantwoordelijk voor een cluster van 4-8 winkels, het optimaliseren van de commercialiteit, structuur en organisatie in deze winkels in jouw regio. Het bevorderen van de verkoop en het coachen van de teams. Je gaat niet alleen managen, maar juist inspireren, begeleiden en motiveren.


  • Je bent de schakel tussen de Regiomanager en de Filiaalmanagers
  • Je bent Clustermanager van onze belangrijkste winkels
  • Je biedt ondersteuning aan de Regiomanager op het gebied van commercialiteit, structuur en organisatie
  • Coachen, stimuleren en inspireren van collega’s
  • Zorg dragen voor de juiste kwaliteit mensen in de winkels
  • Zorg dragen dat jouw winkels er uniform en commercieel uitzien
  • De juiste focus in de teams ontwikkelen, zoals klanttevredenheid en teamspirit

In deze veelzijdige functie ben je de spin in het web en zorg je voor de ontwikkeling en verbinding binnen jouw regio. Naast het ondersteunen en verbinden ben jij ook de manager die zijn/ haar mouwen opstroopt en graag meewerkt op de winkelvloer. Je hebt dagelijks contact met enthousiaste collega’s in de verschillende winkels, de Regiomanager en met de collega’s op kantoor, die jou maximale ondersteuning bieden.

Wat neem je hiervoor mee?

Je bent een ervaren Filiaalmanager die toe is aan een volgende stap. Om succesvol te zijn in deze uitdagende positie, verwachten we dat je beschikt over een Hbo werk- en denkniveau. Je bent flexibel in werktijden en ook beschikbaar in de weekenden en is het mogelijk om af en toe ’s avonds en op feestdagen te werken. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je denkt altijd in oplossingen en bent goed in het geven van positieve feedback. Je bent een organisatie talent en een kei op het gebied van commercialiteit in de winkel. Als coachende, verbindende manager benut je de talenten van je teamleden en creëer je een omgeving waarin iedereen zich volledig inzet. Je brengt enthousiasme, energie en een sterke resultaatgerichte drive met je mee. Je bent een echte aanpakker, een teamspeler die graag vanuit een praktische aanpak successen boekt.


Dit bieden wij jou

Als Junior Regiomanager bij Wibra kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris. Je maakt deel uit van een groeiende organisatie met korte lijnen, waar jouw eigen initiatief wordt gewaardeerd. Je werkt samen met enthousiaste collega's en krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen in een rol met eigen verantwoordelijkheid. We bieden een uitstekend inwerktraject, begeleid door ervaren collega's in de Retail, en geven je de vrijheid om mee te denken en nieuwe initiatieven te ontplooien. Tijdens de opleidingsperiode leer je Wibra tot in de kern kennen, de opleiding bestaat uit filiaalmanagement in diverse Wibra winkels en je bezoekt samen met een ervaren regiomanager de winkels, om de ins en outs van de rol te ontdekken. Je stuurt 4 à 8 winkels aan, zodra jij daar klaar voor bent. Doelstelling is om na een half jaar door te stromen naar de rol van Regiomanager inclusief een leaseauto en een eigen regio van 15 tot 18 filialen. Uiteraard ontvang je salaris dat past bij jouw kennis, opleiding en ervaring.


Bij Wibra doen we het echt samen. Hoe we dat doen? De Wibra-way! Nuchter en met beide benen op de grond. We werken hard en met plezier. Alleen plannen maken is niets voor ons. We hakken liever knopen door om vervolgens de handen uit de mouwen te steken en onze doelen te realiseren. Bij Wibra gaan we elke dag opnieuw vooruit en dat voel je! Interesse? Belangrijk dat je woonachtig bent in de omgeving van Den Haag. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  • Zuid holland, Zuid-Holland

of