Overslaan naar content

Aanpakkers met veel vrijheid

Al die fijne producten moeten natuurlijk ook in onze winkels komen. En onze onlineklanten willen hun bestellingen snel en professioneel ontvangen. Dáár zorgen we voor bij logistiek. En we doen meer. Wanneer we onze winkels bevoorraden nemen we bijvoorbeeld in één weg het afval mee terug naar ons eigen Recycle Centre. Waarbij we steeds vaker in duurzame vrachtwagencombinaties rijden. Dat klinkt stoer en dat ís stoer! Bij logistiek zijn we echte aanpakkers. We werken in hechte teams en tegelijk hebben we veel vrijheid. Ons werkterrein is flink in beweging en daardoor krijgt iedereen die dat wil volop kans om te groeien en te ontwikkelen.

Distributiecentrum

Bij het DC zorgen we ervoor dat al onze mooie en betaalbare Wibra-producten snel op de juiste plek komen. Of dat nu bij onze winkels of bij de mensen thuis is. Hoe? Door onze handen uit de mouwen te steken en te werken met super efficiënte goederenstromen.  

Webshop

De meeste mensen kennen ons van onze winkels, maar we hebben ook een mooie webshop. En die groeit snel! Steeds meer artikelen zijn online te bestellen. En natuurlijk zorgen we ervoor dat onze klanten die vlot en soepel thuisbezorgd krijgen.

Transport

We hebben winkels in Nederland en België. En binnenkort ook in Frankrijk. Al die winkels moeten natuurlijk continu bevoorraad worden. Daar zorgen we voor bij Transport. En dat doen we slim en duurzaam. En niet te vergeten: met de mooiste rood met gele wagens!

Reachtruckchauffeur Gerwin

"Het leukste aan mijn werk is dat ik binnen de taken die er liggen mijn eigen draai er aan kan geven. Het is een leuke baan, we werken met goed materieel, toch moet je het fysieke werk niet onderschatten. We werken met een leuke club mensen in een prettige werksfeer. We zien je graag bij Wibra! "