Overslaan naar content

Werken bij Wibra, méér dan werken alleen

Bij Wibra doen we het echt samen. Hoe we dat doen? De Wibra-way! Nuchter en met beide benen op de grond. We werken hard en met plezier. Alleen plannen maken is niets voor ons. We hakken liever knopen door om vervolgens de handen uit de mouwen te steken en onze doelen te realiseren. Bij Wibra gaan we elke dag opnieuw vooruit en dat voel je!

Wibra - dat doe je goed.

Al sinds 1956 zijn we niet meer weg te denken uit de winkelstraten. Inmiddels zijn er 269 Wibra’s in Nederland en België en we blijven groeien. We openen steeds weer nieuwe winkels, allemaal volgens ons nieuwe winkelconcept: eigentijds en fris. En duurzaam. Want groei moet gepaard gaan met verduurzaming, vinden we.

Van oorsprong zijn we een familiebedrijf en dat is nog steeds voelbaar. De sfeer is goed: we kijken naar elkaar om en hebben oog voor elkaars talenten. En ondertussen doen we datgene waar we goed in zijn: onze klanten helpen er met minder méér van maken.

Assistent Filiaalmanager

"Iedere dag andere mensen om je heen, klanten en collega’s, het werk is heel gevarieerd, ik hou ervan om lekker bezig te zijn en dat kan bij Wibra."