Overslaan naar content

Stagiair Learning & Development

  • Epe, Gelderland

Wat ga je doen?

Ben jij een enthousiaste en leergierige HBO-student die op zoek is naar een uitdagende stage waarin je jouw kennis van Learning & Development in de praktijk kunt brengen? Dan is dit jouw kans om bij Wibra aan de slag te gaan! Wibra is een dynamisch Retail bedrijf met bijna 300 winkels verspreid over Nederland en België met plannen zicht op onze eerste winkel in Frankrijk. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair die tijdens de stageperiode ons team komt versterken op het gebied van Learning & Development.


Wat zouden je werkzaamheden kunnen zijn? 

  • Assisteren bij het vullen van de inhoud van onze online Academy;
  • Meewerken aan de ontwikkeling van modules en trainingen voor onze medewerkers;
  • Actief participeren bij de implementatie van ons Learning Management Systeem (LMS);
  • Onderzoeken van vraagstukken binnen Wibra met betrekking tot Learning & Development.

Wat neem je hiervoor mee?

Wij zijn op zoek naar een HBO-student Learning & Development (of een vergelijkbare opleiding gericht op training en ontwikkeling) in het derde of vierde jaar van de opleiding. Je bent gedreven, zelfstandig en hebt affiniteit met het ontwikkelen van mensen en organisaties. Daarnaast ben je communicatief vaardig en vind je het leuk om in teamverband te werken. 

Belangrijk is een hoge mate van zelfstandigheid en een hands-on mentaliteit, gecombineerd met assertief handelen en een natuurlijke leergierigheid. Eigen initiatief en het aandragen van ideeën zijn van harte welkom. Ervaring met LMS-systemen is een pré maar geen vereiste.


Wat bieden wij?

Een uitdagende stageplaats in een L&D-afdeling, die sinds Januari van start is gegaan, binnen een dynamische Retail organisatie. Je krijgt de vrijheid om je stageprogramma vorm te geven. En je krijgt ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke groei, terwijl je samenwerkt met een enthousiast team van professionals.

De stagevergoeding is afhankelijk van je studiejaar en opdracht en varieert tussen de € 350 en € 500,- bruto op basis van 38 uur per week. De startdatum wordt in overleg bepaald.


Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Dan mag je contact opnemen met Learning & Development manager, Hester Boertje, via telefoonnummer 06 47 97 73 49. Ben je nu al enthousiast? Solliciteer dan direct, we kijken uit naar je reactie en verwelkomen jou graag als nieuwe collega bij Wibra!


Een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

  • Epe, Gelderland

of